Setmanari d'informació local - 138 anys

Més de 25.000 persones han visitat ja l'exposició itinerant sobre arquitectura talaiòtica

14417

L'exposició que porta per títol L'arquitectura talaiòtica a la Prehistòria de Menorca, organitzada pel Consell Insular de Menorca, es va desmuntar a finals del mes de setembre del Museu de Prehistòria de València, on s'hi ha pogut veure durant tot l'estiu.

Durant aquests mesos l'han visitada un total de 6.164 persones. Sumades a les 14.721 visites que va rebre al Museu Arqueològic Nacional de la Comunitat de Madrid i les 4.390 al Museu Arqueològic d'Eivissa, sumen un total de 25.275 persones que ja coneixen un poc millor la cultura talaiòtica de Menorca.

L'exposició estava programada a València entre el 17 de maig i el 27 d'agost, però el Museu va decidir prorrogar-la fins al 24 de setembre. El Museu de Prehistòria de València ha organitzat diverses activitats relacionades amb l'exposició: visites guiades, en les quals hi han participat 662 persones; activitats infantils amb el títol Construïm una naveta, en les quals han participat 455 infants, dues conferències d'arqueòlegs menorquins (Antoni Ferrer i Elena Sintes) a les quals varen assistir 82 persones; i activitats vinculades a la Nit dels Museus, a les quals varen participar 278 persones.

Aquesta exposició constitueix una més de les activitats destinades a donar a conèixer el patrimoni arqueològic menorquí fora de l'illa, en el context de la candidatura de la Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial. Els objectius principals d'aquesta exposició són, per tant, donar a conèixer el ric patrimoni prehistòric de Menorca entre la població de diferents indrets de l'Estat espanyol, difondre la candidatura a Patrimoni Mundial i sol·licitar adhesions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.