Setmanari d'informació local - 138 anys

Ajornades les ordres de desnonament de Son Banya

14179

L'Ajuntament de Palma, a través dels seus advocats, ha rebut aquest dimecres 4 d’octubre la comunicació que les ordres de l’esbucament dels 45 habitatges de Son Banya pendents de desnonament han estat suspeses. Segons ha informat Cort, els jutjats encara no han establert una nova data per fer efectives les sentències. El Consistori, amb informes de l'àrea de Benestar i de la Policia, va sol·licitar al jutjat que les ordres de l’esbucament es poguessin ajornar fins al primer trimestre de 2018.

La regidora de Benestar Social, Mercè Borràs, ha valorat aquesta suspensió ja que «permetrà tenir un marge de temps més ampli per tenir acabat tot el dispositiu que faciliti el reallotjament de les famílies que no disposen d'habitatges alternatius ni de mitjans econòmics per aconseguir-les». L'Ajuntament té com a prioritat oferir un allotjament alternatiu a les 15 famílies que no disposen d'una alternativa d'habitatge.

Cort va demanar aquest ajornament per poder mantenir reunions amb les famílies afectades per aquesta ordre i coordinar tant el reallotjament com l'enderrocament dels habitatges que quedin buits. Aquesta mesura pretén evitar que els habitatges buits tornin a ser ocupats. Amb aquesta suspensió l'àrea de Benestar podrà seguir mantenint reunions explicant les ajudes que podrà aportar i acordar compromisos socials amb les famílies.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.