Setmanari d'informació local - 138 anys

La segona edició del projecte 'Art per a la vida' reuneix l'obra gràfica de 62 artistes de Mallorca

14177

El Consell de Mallorca i Projecte Home Balears han impulsat la segona edició del projecte artístic i solidari 'Art per a la vida. 30 anys de Projecte Home Balears', que reuneix l'obra gràfica de 62 artistes de Mallorca en una col·lecció de serigrafies de petit format. Segons ha explicat en un comunicat la institució insular, el projecte, que té el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell, es podrà veure entre el 10 i el 19 d'octubre al Centre Cultural La Misericòrdia.

«És important obtenir recursos econòmics però el més important és que aquestes accions ens encoratgen a seguir treballant», ha assenyalat el president executiu de Projecte Home Balears, Jesús Mullor. Per la seva banda, el director insular de Cultura, Rafel M. Creus, ha assegurat que es tracta d'una proposta que «posa en contacte l'art amb la solidaritat i que contribueix a estendre i popularitzar l'obra de grans artistes de la nostra casa».

Una vegada finalitzada l'exposició al centre cultural, la intenció del Consell és que pugui ser acollida per tots els ajuntaments i entitats que hi estiguin interessats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.