Setmanari d'informació local - 138 anys

El Teatre Principal estrena 'La nit de Catalina Homar'

14143

El Teatre Principal acollirà aquest divendres 6 d’octubre l'estrena de 'La nit de Catalina Homar', una obra de José Carlos Llop, que es podrà veure a la Sala Gran els dies 6, 7, 13 i 14 d'octubre, totes a les 20.00 hores. Segons ha explicat en un comunicat el Consell de Mallorca, es tracta d'un monòleg de José Carlos Llop, interpretat per Catalina Solivellas i dirigit per Rafel Lladó.

Amb aquest muntatge, el Teatre Principal estrenarà la primera de les produccions pròpies de la temporada que, al mateix temps, suposarà l'estrena com a dramaturg de Llop.

Sobre l’obra:

'La nit de Catalina Homar' és «la primera part d'un tot que es completarà la setmana vinent amb l'estrena de 'Les darreres paraules, de Carme Riera’», ha assegurat el vicepresident primer i conseller insular de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles. Són dues obres que es complementen i que alhora permeten una mirada crítica sobre aquests dos personatges de la Mallorca de finals del segle XIX.

Miralles ha recordat també que algunes de les línies que marquen l'activitat del Teatre Principal són el foment de la creació artística i possibilitar que les produccions pròpies tenguin una trajectòria més enllà de les representacions a Palma. D'altra banda, Miralles ha destacat l'esforç del Teatre Principal de Palma de fomentar la producció pròpia i ha recordat els 360.000 euros que dedica a les coproduccions i produccions pròpies.

El director del Teatre Principal, Carlos Forteza, ha coincidit amb Miralles i ha posat l'èmfasi a donar «suport a la creació contemporània amb dos dels grans escriptors illencs actuals».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.