Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern publica l'oferta d'activitats del programa 'Viu la cultura'

13555

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció General de Cultura, posa a la disposició dels centres educatius de les Illes Balears l’oferta d’activitats didàcticoculturals incloses dins el programa 'Viu la cultura' per al curs 2017-2018.

'Viu la cultura', programa d’activitats didàctiques i culturals adreçades a tots els centres educatius de les Illes Balears, amb una trajectòria ja consolidada de més de setze anys, té com a objectiu principal acostar els alumnes de tots els nivells educatius al món de la cultura i afavorir-ne el contacte directe amb la nostra realitat cultural.

L’accés al programa es fa en format en línia mitjançant el web www.viulacultura.com per facilitar-ne la consulta i la sol·licitud d’activitats. És una manera d’agilitzar tota la tramitació i de posar les activitats a l’abast dels docents.

A més, com cada any, la proposta s’ha revisat i s’ha actualitzat amb noves activitats que permeten que tant el professorat com l’alumnat puguin disposar d’una selecció variada d’aspectes diversos de la nostra cultura a través de tallers, de conferències, d’itineraris, d’excursions didàctiques per la Serra de Tramuntana, de concerts didàctics, de representacions teatrals, de xerrades o d’altres activitats.

Es pot consultar tota l’oferta del curs 2017-2018 als webs www.viulacultura.com o http://dgcultur.caib.es/ i ja es poden fer les reserves de les activitats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.