Setmanari d'informació local - 138 anys

NITS Cúbiques celebra el 2n aniversari amb Iván Ferreiro i un format cúbic nou

13305
Cartell NITS Cúbiques

El cicle d'esdeveniments socioculturals organitzat per l'Ajuntament de Lloseta arrenca enguany amb l'artista gallec com a cap de cartell i amb el col·lectiu Intrvl AV en l'àmbit artístic. Serà el dissabte 16 de setembre al Teatre de Lloseta.

Per a aquesta edició especial, NITS Cúbiques es mimetitza amb l'univers de Ferreiro que presentarà el seu darrer àlbum 'Casa'. A més, s'estrena amb un format diferent; l'EXPO ART queda integrada en l'horari cúbic després de la RUTA CÚBICA i la nit s'allarga fins a les 05 hores de la matinada.

Aquesta temporada comença a les 20 h amb la RUTA CÚBICA i microconcerts per ambientar l'aniversari. A les 22 h començarà l'EXPO ART by Intrvl Av feat. Jota Rigo al hall del teatre i continuarà, ja a la sala principal, el DJ resident Dirty Appetite. Després del concert d'Iván Ferreiro, promogut per Lomusic, el DJ, també resident, Sideways tancarà l'aniversari.

En l'àmbit artístic, el hall del teatre es convertirà en un espai de creació en viu on música i espectacle audiovisual aniran de la mà. Intrvl Av treballen en funció de l’espai que disposen a través de la sincronització entre música i projecció audiovisual i lumínica. D’altra banda, Jota Rigo serà el responsable de l'escenografia de l'espectacle i el teatre. L'EXPO ART és d'accés lliure.

Durant dos anys de projecte, el Teatre de Lloseta ha acollit grups nacionals i internacionals com Columpio Asesino, Carlos Sadness, Triángulo de Amor Bizarro, Dorian, Polock, Miss Caffeina, KAKKMADDAFAKKA i Fuel Fandango. També ha apostat pel talent illenc amb grups com Isla iglú, Lili’s House, Amarillo, Midnight Walkers, The Prussians i els djs residents Dirty Appetite i Sideways. També s'ha cultivat el circuit artístic de l’illa juntament amb AMADEO, Joan Sastre, DIO, Diego Ingold, Joan Garau, Lluís López i Rafel Moreno. I a banda de l’art plàstic, s'ha incidit en noves disciplines artísites a través del vídeo art de la mà de Miquel Picó, que fins ara acompanyava els directes.

NITS Cúbiques s'emmarca en la idea de donar una empenta a l'àmbit musical i artístic de Mallorca, sempre amb pinzellades de caire resident per cultivar la creativitat local. També es planteja com un més a més pel poble de Lloseta, per això, el format cúbic inclou RUTA CÚBICA als bars del centre del poble.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.