Setmanari d'informació local - 138 anys

Darrera cita del FES d’Es Baluard: Festival Van Big

13127
El festival Van Big, darrera cita del FES d’Es Baluard, arriba al museu els pròxims dies 1 i 2 de setembre amb una proposta que pretén «apropar la gastronomia als cinc sentits, on s’interrelacionen el gust, el tacte i l’olfacte, la visió i el so, al voltant del nexe comú de l’art, produint-se una barreja gastrocultural com a experiència singular».         

Al llarg d’aquest festival, el públic podrà gaudir d’una ampla varietat d’activitats com foodtrucks, tallers relacionats amb la gastronomia, contacontes, a més de concerts de grups com Bye bye Vanbig, Dana Immanuel and The Stolen Band i Brian Mcgee and The Carnie Ghosts.  

Després de tres anys cercant materialitzar el valor del producte local, l'entorn i la gastronomia entesa des del punt de vista «més ampli i proper al comensal», el festival Van Big posa fi a la seva pròpia història amb aquesta edició al mateix lloc on es va iniciar amb una gran festa de comiat.  

Programa:
1 de setembre de 17:00 h a 00:00 h
17:00 h – Obertura
18:00 h – Contacontes “Frankfurt, un gos amb classe” i pintacares
20:30 h – TIU performing “Punk amb Oli”
22:30 h – VanBig DJ’s

2 de setembre de 17:00 h a 00:00 h
17:00 h – Obertura
18:00 h – Brian Mcgee for kids
19:30 h – Juanito Percha & Friends
20:45 h – Dana Immanuel & The Stolen band
22:00 h – Brian Mcgee & The Carnie Ghosts
*Mostra de 17:00 h a 20:00 h d’etiquetes de botelles de cervesa fetes per tatuadors

Festivals d’Estiu a Es Baluard 
El FES (Festivals d’Estiu a Es Baluard) ha arribat en 2017 amb una nova convocatòria de la cita estiuenca del museu que porta el millor del panorama de les arts contemporànies.
 
Aquesta proposta sorgeix de l'interès del museu per «donar suport als promotors culturals independents projectant el seu treball a l'exterior i donant-los visibilitat». Al seu torn, pretén atreure als diferents públics possibilitant des de Palma una oferta estival d'oci atractiva i unificada des d'un barem de qualitat i innovació, segons informa l'organització.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.