Setmanari d'informació local - 138 anys

L'helicòpter d''Hazte Oir' fa comptes volar sobre Palma

12907

El moviment 'Valores' ha informat aquest diumenge que aportacions ciutadanes permetran que voli sobre Palma, abans que acabi agost, l'helicòpter d''Hazte Oir', que és la continuació de l'autobús amb la polèmica campanya «Els nins tenen penis, les nines tenen vulva. Que no t'enganyin».

La invitació que ha realitzat el citat organisme a l'equip organitzador de «HObus de la Llibertat», com s'autodenomina l'autobús d d''Hazte Oir' que va generar gran polèmica en el seu recorregut per les grans ciutats amb el seu lema, serà «una realitat», afirma en una nota de premsa Valores en Libertad.

No obstant això, adverteix, «la violència dels grups LGBTI i la bel·ligerància institucional dels partits del Pacte aconsellen no desvetllar de moment el Pla de Vol, per evitar actes violents que impedeixin la lliure circulació de persones i idees».

També expliquen que amb aquesta campanya denunciaran «que la Llei Mordassa LGTBI de Balears, amb el pretext de combatre la discriminació per orientació sexual, retalla drets fonamentals de tots els ciutadans i per això ha de ser derogada».

El Parlament va aprovar al maig de 2016, amb el suport de tots els partits, la Llei per Garantir els Drets de Lesbianes, Gais, Bisexuals i Transexuales i per eradicar la LGTBI fòbia, amb la finalitat d'evitar situacions de discriminació i violència contra aquest col·lectiu.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.