Setmanari d'informació local - 138 anys

CCOO afirma que el nombre de places docents cobertes és insuficient

12105

La Federació d’Ensenyament de Comissions Obreres (FECCOO) ha exigit aquest dimarts 25 de juliol una oferta de places «adaptada a les necessitats reals» per les oposicions docents del 2018. Aquesta exigència es dóna després que el mes de març es firmàs un acord amb el Govern que habilita la Conselleria per fer una oferta a les Illes de més de 1.000 places pel pròxim any.

Segons CCOO, de 257 places oferides tan sols s’han cobert 181, un resultat «completament insuficient, ja que la convocatòria contempla una oferta equivalent a la taxa de reposició».

L’acord per la millora de l’ocupació pública prevé la convocatòria d’unes 150.000 places de professorat a tot l’Estat espanyol pels anys 2018 i 2020 amb l’objectiu de reduir l’actual temporalitat a un màxim del 8 %, ha recordat el sindicat.

La FECCOO ha proposat que «es redueixi el temari i que les proves no siguin eliminatòries, permetent una avaluació global». Així, en conèixer-se els resultats de les proves, han reiterat que «és imprescindible que de cara als pròxims anys les proves siguin eliminatòries per poder fer valer les capacitats pedagògiques dels docents».

Des de la FECCOO han remarcat que «fins al mes de març els aspirants no sabien quines eren les especialitats que sortirien a la convocatòria, ni el nombre de places oferides». Per això, han demanat que en futures convocatòries els aspirants «tenguin més temps per poder preparar el concurs-oposició amb garanties».

 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.