Setmanari d'informació local - 138 anys

Fiscalia investiga Antoni Noguera per una denúncia presentada pel Círculo Balear per sa Feixina

11799
Los de Hazme oir homenaje en el monolito de sa Feixina

La Fiscalia ha obert diligències de recerca per l'aprovació de l'expedient de demolició del monòlit de Sa Feixina en commemoració de les víctimes del Creuer Baleares, arran d'una denúncia presentada el mes passat pel president de la Fundació Circulo Balear (FNCB), Jorge Campos.

D'aquesta manera, s'obri una investigació penal per a uns fets que per la FNCB poden constituir delictes de prevaricació i falsedat per vulnerar normes com la Llei del Patrimoni Històric Espanyol, la de Patrimoni de les Illes Balears, la Llei de Memòria Històrica, la del Règim Jurídic de les Administracions o el Decret d'Alcaldia de 2010, entre unes altres.

En aquest sentit, l'organització espanyolista ha assenyalat com a responsable d'aquestes suposades irregularitats el batle de Palma, Antoni Noguera.

D'altra banda, la FNCB ha assenyalat que, en coordinació amb la plataforma 'Salvem Sa Feixina', denunciarà per prevaricació els polítics de la Comissió de Patrimoni del Consell de Mallorca que varen votar en contra dels informes tècnics que instaven a la seva catalogació.

Campos ha afirmat que aquestes actuacions «responen al sectarisme de la ultra esquerra» i al seu «pla polític revanxista i de confrontació contra els que no pensen com ells».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.