Setmanari d'informació local - 138 anys

Esclata la crisi a l'Ajuntament d'Algaida

El portaveu de MÉS per Algaida, Pina i Randa, Tomeu Ballester, acompanyat dels regidors Margalida Puigserver i Guillem Fiol, ha anunciat aquest dissabte la ruptura dels acords de governabilitat i el suport a l'equip de govern del PSOE a l'Ajuntament d'Algaida.

Segons ha explicat la formació, la clau per a aquesta ruptura han estat l'incompliment reiterat dels acords signats per a la investidura de la batlessa, la socialista Maria Antònia Mulet, i la manca de col·laboració i confiança demostrada per part de l'equip de govern municipal en aquests dos anys.

Ballester ha mostrat la seva decepció amb la gestió d'un equip de govern que no els té en compte per participar de les decisions polítiques i solament se'ls comuniquen quan ja s'han pres.

El portaveu de la formació ha recordat que el consistori està gestionat en aquests moments per sis regidors del PSOE que governen en minoria gràcies a un acord d'investidura amb MÉS, que amb tres regidors van investir la batlessa.

En aquest sentit, ha criticat que «malgrat que l'equip de govern està en minoria, sembla que no són conscients de la necessitat d'arribar a acords».

El portaveu ha explicat també que a la darrera assemblea del seu partit es va acordar que la formació es desvincularia dels acords signats el juny de 2015 i continuaria el treball d'oposició «responsable i constructiva».

El portaveu ha finalitzat assegurant que «la sensació que té una bona part de la ciutadania del municipi és que el PSOE té por de compartir govern amb MÉS per Algaida, i això no és positiu per a ningú».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.