Setmanari d'informació local - 138 anys

46 persones han cursat les classes de castellà i d’alfabetització a Son Gotleu

11279

La regidora de Participació Ciutadana, Eva Frade, juntament amb el director general de l’Àrea, Joaquín de María, han repartit els diplomes als alumnes que han cursat aquestes classes que comptaven amb servei d’escoleta inclòs i amb un pressupost de 15.500 euros.

Frade ha destacat la bona acollida que ha tengut aquesta iniciativa que ha gestionat directament l’Associació d’Immigrants de Ghana. «Hem aconseguit reunir en un mateix espai a persones de nacionalitat diversa, de Nigèria, Ghana, Marroc o Argèlia algunes d’elles amb més de 10 anys de residència. La iniciativa responia a una demanda de les usuàries del Casal que hem pogut atendre», ha dit.

Les classes s’han impartit els dimarts, dimecres i dijous de 10 a 13 hores entre els mesos de febrer i juny. Aquesta nova activitat, segons l'Ajuntament, responia a una demanda de les associacions usuàries del Casal de Barri que participaren a reunions amb persones del departament de Participació Ciutadana per tal de conèixer les seves inquietuds. «Les entitats ciutadanes exposaren que l’oferta de formació de castellà que es duu a terme al barri no era suficient per assumir tota la demanda i varen fer palès la necessitat d’acompanyar l’oferta d’un servei d’acollida d’infants per tal que moltes dones que fins ara no s’havien apuntat poguessin gaudir d’aquesta formació».

Aquesta activitat ha comptat amb la supervisió tècnica del departament de Participació Ciutadana i amb el suport de diferents Associacions de Veïns de Palma com l’AAVV de Son Dameto, que ha aportat material didàctic resultat de la seva experiència de formació al llarg de 15 anys. L’Associació de Veïns de Son Rapinya, per la seva banda, aporta suport a la gestió i recursos i l’Associació de Veïns s’Alzina assumeix el taller de classes d’alfabetització nivell 0.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.