Setmanari d'informació local - 138 anys

'La mirada de la libèl·lula' és una eina de treball «per donar sentit a l'educació artística»

10742
Les autores Cati Sbert Rosselló i Maite Sbert Rosselló.

Les autores Cati Sbert Rosselló i Maite Sbert Rosselló han presentat aquest matí el llibre 'La mirada de la libèl·lula. Una visió sobre l'Educació Artística' a la seu de l'Institut d'Estudis Baleàrics, qui publica l'obra al costat de Disset Edició. També han estat presents en l'acte l'editor de Disset Edició, Sebastià Marí, i el director del IEB, Francesc M. Rotger.

El llibre és una eina de treball i un recurs educatiu «per a tots aquells professionals que cerquen donar sentit a l'educació artística», segons ha indicat l’IEB.

Catalina Sbert és mestra d'Educació infantil i Primària, professora especialitzada en Pedagogia Terapèutica i llicenciada en Història de l'Art, mentre que Maite Sbert és mestra d'Educació infantil i Primària i autora del llibre 'El meu nom, el meu món'. En 1995 va rebre el premi 'Pilar Juncosa i Sotheby's' atorgat per la Fundació Pilar i Joan Miró pel treball 'Conrear la sorpresa: l'art contemporani com a font de plaure i de coneixement'. Enguany l’IEB publicarà, conjuntament amb diverses editorials de l'arxipèlag, 15 llibres de recerca científica o de divulgació de temes relacionats amb la cultura, el patrimoni, la llengua i la ciència. Fins al moment s'han publicat 11 llibres o estan en procés d'edició.

Aquest programa de coedició té l'objectiu de promoure la recerca i augmentar el ritme de publicacions de caràcter científic. En aquesta ocasió, s'ha obert per primera vegada la convocatòria pública al fet que les editorials presentin les propostes. Amb aquest canvi de procediment, l’IEB pretén evitar ser competència directa del sector editorial privat, millorar la distribució i minimitzar els riscos d'assumir les despeses d'aquest tipus de publicacions que «sovint tenen un públic minoritari i no es poden publicar sense l'ajuda de l'administració».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.