Setmanari d'informació local - 138 anys

La UIB triarà rector el 24 de maig

9870

Les eleccions al càrrec de rector de la Universitat dels Illes Balears (UIB) tendran lloc el 24 de maig en primera volta i el 31 en segona volta si escau, en una convocatòria que es publicarà el proper dimarts al Full Oficial de la Universitat, quan s'iniciarà formalment el procés electoral.

Així ho ha avançat la UIB en una nota informativa en què indica que les candidatures es podran presentar del 3 al 5 de maig.

La comunitat universitària elegirà el rector entre els funcionaris en actiu del cos de catedràtics d'universitat que prestin serveis a la UIB, mitjançant elecció directa i sufragi universal, lliure i secret.

Del 2 al 9 de maig es procedirà a l'exposició pública dels diferents censos electorals al web de la UIB; el 8 de maig, la Comissió Electoral proclamarà els candidats; i del 9 al 23 serà la campanya electoral.

Finalment, el 24 de maig, després de la votació en primera volta, la Comissió Electoral farà la proclamació provisional del nou Rector.

En cas que cap dels candidats no hagi obtengut el suport proporcional de més de la meitat dels vots a candidatures vàlidament emesos, se celebrarà una segona volta el dia 31 de maig.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.