Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi Palma insta Cort a rehabilitar l'Hostal Baleares per convertir-lo en un casal de barri per a Pere Garau

9776

El Pi Palma demana rehabilitar l'Hostal Baleares de la plaça de les Columnes i convertir-lo en un casal per al barri de Pere Garau.

El PI Palma ha instat l'Ajuntament de la ciutat a catalogar i rehabilitar «amb urgència» l'Hostal Baleares, situat a la plaça de les Columnes, davant el risc existent de «convertir-se en runes».

La formació ha suggerit en un comunicat que podria convertir-se en un casal de barri per a la zona de Pere Garau i ha indicat que tant l'associació de veïns Garau-Columnes com l'Associació per a la Revitalització dels Centres Antics (ARCA) han demanat abans la conservació d'aquest edifici. Així doncs, han assenyalat que convertir l'Hostal Baleares en un casal de barri posaria solució, d'una banda, a salvar un «edifici emblemàtic i, de l'altra, permetria als veïns de Pere Garau tenir un lloc per reunir-se»

El Pi Palma ha proposat que es creï una sala polivalent per realitzar activitats que requereixen un espai ampli amb l'objectiu de dinamitzar la barriada. També ha suggerit dotar el lloc d'una biblioteca municipal que serviria per cobrir les necessitats d'oci i cultura de diferents zones com les Columnes, Paloma i Pere Garau.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.