Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi celebrarà el seu II Congrés balear el 13 de maig amb el lema 'Creixem amb tu'

9328

CREIXEM AMB TU és el lema del II Congrés Balear i de Mallorca d’El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, que es durà a terme el pròxim 13 de maig i que aquest dimecres ha presentat el coordinador de la cita congressual, Pere Soler.

Al Congrés, que se celebrarà al Conservatori de Música de les Illes Balears, estan cridats a participar els 1002 afiliats d’El Pi al corrent de pagament. Són 300 més que al Congrés Constituent del partit celebrat al 2013. Segons Soler «la principal motivació és assolir que El Pi sigui determinant a les institucions  per millorar la situació dels ciutadans de les Illes Balears».

Al Congrés, a més de l’elecció dels òrgans del partit, es debatran tres ponències: d’Organització i Estatuts, Econòmica i d’Estratègia Política. Com a novetat, aquestes ponències es debatran i tancaran en tres jornades de debat prèvies que es duran a terme els tres dissabtes anteriors al Congrés:

 

  • 22 d’abril a Maria de la Salut: Organització i Estatuts

  • 29 d’abril a Inca: Econòmica

  • 06 de maig a Manacor: Estratègia Política

 

Aquestes jornades prèvies seran obertes a tots els afiliats encara que no s’hagin inscrit. Sense la inscripció prèvia, tindran veu però no vot per aprovar o rebutjar les esmenes, propostes o modificacions dels texts que es plantegin a les ponències.

Al Congrés hi pot assistir qualsevol afiliat d’El Pi, però els que desitgin ser congressistes hauran d’estar al corrent de pagament de les seves quotes, tal i com ho determinen els estatuts del partit. El termini màxim per inscriure’s i poder participar en el Congrés finalitzarà el 9 de maig.

Pel que fa a l’elecció dels òrgans del partit, les llistes a president, vicepresidents, secretari general, tresorer i a membres de la Comissió Executiva, en l’àmbit tant balear com insular de Mallorca, i membres electes del

Consell General de Mallorca seran obertes, si bé han de venir avalades per un 10% dels afiliats en còmput total del partit o insular de Mallorca respectivament.

Es poden presentar llistes fins quatre dies abans de la celebració del Congrés. Cada afiliat tan sols pot avalar una candidatura o candidat fins al número màxim de l’òrgan corresponent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.