Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Mallorca fa públiques les factures de la campanya electoral relacionades amb Garau

9316

MÉS per Mallorca ha fet públiques aquest dimarts les factures de la campanya electoral relacionades amb la consultora de Jaume Garau, Regio Plus Consulting, que ascendeixen a un total de 47.452,79 euros.

El partit ha publicat tres factures: una d'elles per coordinar i dirigir les eleccions municipals, per 11.441 euros; una per a les eleccions al Consell, per 15.801 euros; i una per a les eleccions autonòmiques, per 17.209 euros.

En un comunicat, la formació ha manifestat que amb aquest acte es demostra el seu compromís amb la transparència i ha assegurat que «la feina es va fer i es va pagar».

En la campanya al Parlament, la consultora va desenvolupar les funcions de direcció i coordinació de la campanya; interpretació dels estudis i enquestes de mercat de cara a fixar el mercat electoral prioritari; i de fixar l'estratègia de la campana i el relat discursiu.

D'altra banda, la factura del Consell de Mallorca contemplava la direcció de la campanya; la preparació i relat del candidat, Miquel Ensenyat; i l'elaboració dels guions i notes informatives de les rodes de premsa.

Finalment, per a la campanya municipal es va sol·licitar la coordinació i suport de la campanya de MÉS per Mallorca en 33 municipis; l'elaboració del contingut del relat discursiu dels cap de llista; i tècniques d'expressió oral.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.