Setmanari d'informació local - 138 anys

Exposicions, productes artesans i cercaviles a la XXV fira de Son Ferriol

9008
Fira de Son Ferriol.

La XXV edició de la fira de Son Ferriol se celebrarà aquest dissabte i diumenge 25 i 26 de març i acollirà diverses activitats, entre elles exhibicions de ball, concurs de domatge, cercaviles, exposicions de productes artesans i atraccions infantils, entre altres.

Per la seva banda,
el batle de Palma, José Hila, acudirà aquest diumenge a la inauguració. El programa començarà el dissabte a les 17.00 hores amb una exhibició del Club de Ball Esportiu Marina, seguit d'una trobada d'escoletes de ball de bot, que tendrà lloc a les 18.30 hores. Més tard, a les 20.30 hores, es podrà gaudir de la ballada popular amb Sa Revetla de Sant Antoni.

El diumenge, la primera activitat programada serà a les 10.00 hores i consisteix en un concurs de jocs i maneig de domatge. A més fins a les 17.00 hores, hi haurà exhibició i mostra d'animals. A les 11.00 hores, t
endrà lloc la inauguració oficial de cercaviles de gegants, dimonis i xeremiers, seguida de, a les 12.00 hores, la mostra de ball de bot amb Sa Revetla de Sant Antoni.

A l’’
horabaixa, a les 16.00 hores, es podrà assistir a la demostració esportiva de Agility amb cans, mentre que a les 17.00 hores es podrà veure l'exhibició 'One life dance' i, una hora més tard, a Madò Pereta. A més, la fira oferirà atraccions infantils en el solar limítrof amb els carrers Escola Nacional, Maria Anna Bonafé i Lleó XIII.

La resta d'activitats es distribuiran entre l'avinguda del Cid, el carrer Escola Nacional, el carrer Lleó XIII, el carrer Sant Joan de la Creu, el carrer Faust 
Bonafé, el carrer Ordi, la calli Plató, el carrer Llorenç Frau, el carrer Soldat Moll, la plaça Prevere Bartomeu Font, el solar delimitat entre els carrers Plató, Andorra, Ordi i Escola Nacional i el solar situat entre els carrers Escola Nacional, Andorra, Lleó XIII i Felanitx.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.