Setmanari d'informació local - 138 anys

Esquerra Socialista insta els militants a donar suport a la candidatura de Pedro Sánchez

8874
Pedro Sánchez durant un acte amb militats socialistes. | Arxiu

L'Assemblea de l'Esquerra Socialista (PSIB) ha acordat fer una crida als militants a donar suport a la candidatura de Pedro Sánchez a la secretaria general del PSOE perquè, «malgrat importants insuficiències programàtiques i ideològiques», el triomf d'aquest candidat «representa una possibilitat d'iniciar la senda de recuperació dels ideals socialistes del partit».

Bona reacció

Els socialistes han manifestat que la de Sánchez és l'opció que «ha inspirat una reacció sana dels militants», i per això han ofert la seva «col·laboració sincera» als seus companys creadors de les diverses plataformes de suport a aquest candidat.

D'altra banda, han assenyalat que el PSOE, i amb ell el PSIB, s'enfronten a una de les crisis més greus de la seva història. «La decisió de recolzar a un govern del PP, artífex dels més greus atacs a les conquestes socials i el nivell de vida dels treballadors des del Franquisme, situa al partit davant una cruïlla», han afegit.

«O bé es produeix una acció enèrgica per recuperar polítiques d'esquerra o bé el PSOE acaba de sotmetre's al dictat dels grans poders econòmics i la banca», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.