Setmanari d'informació local - 138 anys

Deu forns competiran per elaborar «la millor ensaïmada del món»

8414

Un total de deu forns competiran aquest dimecres, a partir de les 17.00 hores al Parc de la Mar, per aconseguir ser l'establiment que elabora «la millor ensaïmada del món».

El primer premi consistirà en 1.000 quilograms de farina, el segon en 500 quilograms i el tercer en 250 quilograms, segons ha indicat en una nota informativa l'empresa Hijos de Ramon Oliver.

El nom del guanyador es coneixerà una vegada conclogui el Campionat Mundial d'Ensaïmades organitzat per la proveïdora d'aliments, amb motiu dels actes de celebració del centenari de l'empresa mallorquina.

Els deu forns han superat una primera fase de preselecció en què participaren diverses dotzenes de forns i pastisseries procedents de les Balears i de Catalunya.

Els finalistes, procedents de Mallorca, Menorca i Barcelona, són Forn d'Es Casino (Banyalbufar), Forn Sant Bartomeu (Palma), Herbera Bakery (Ciutadella), Forn Ca'n Bisquerra (Pollença), Forn Can Rafel (Búger), Forn Sant Francesc (Inca), Orriols (Barcelona), Forn Ca'n Felip (Selva), Pastisseria Can Pons (Es Mercadal) i Forn i Pastisseria Coll (Sant Jordi).

El jurat estarà format per tres experts de l'Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, un expert escollit per Hijos de Ramon Oliver i tres 'influencers' gastronòmics, Marta Simonet, Fabián León (Materchef) i Manu Catman.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.