Setmanari d'informació local - 138 anys

Campanya de sensibilització i prevenció de l'ús de relacions tòxiques abans de Sant Valentí

7988
Campanya de sensibilització i prevenció de l’ús de relacions tòxiques abans de Sant Valentí.

Davant la proximitat de la data del 14 de febrer i la celebració de 'Sant Valentí', la comissió de Salut Pública Feminista ha posat en marxa una campanya de sensibilització i prevenció de l'ús de relacions tòxiques. «És habitual en els dies al voltant de Sant Valentí que moltes persones cometin bogeries vàries com fer malbarataments inassumibles, tenir cites just per no estar «soles» o jurar exclusivitat sex-afectiva a una sola persona», afirmen.

En aquest sentit, des de la comissió consideren l'amor com una droga popularment acceptada i que és consumida en petites dosis des de la nostra infància i des de tots els àmbits i mitjans. «Això fa que es desenvolupi una enorme tolerància a aquesta substància i a problemes associats com l'aïllament social o el conformisme vital», han explicat.

Des de la comissió recomanen esser conscients i crítics amb les mateixes necessitats i desitjos en articular les relacions, i que aquestes siguin coherents i conseqüents amb aquestes necessitats i desitjos en la mesura del possible. Finalment, recalquen la importància de consultar i demanar ajuda a professionals feministes o psicòlogues.

«D'aquesta manera no només millorarà la salut mental de totes les persones, especialment les dones, sinó que a més hi guanyarà la societat en conjunt, esdevenint més complexa, rica i ben organitzada», han assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.