Setmanari d'informació local - 138 anys

2.000 alumnes 'viuran' la cultura aquest mes de febrer

7822

La Direcció General de Cultura de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports a través del programa didàctic 'Viu la cultura', i de les activitats educatives dels centres adscrits, Arxiu del Regne de Mallorca, Museu de Mallorca i Biblioteca Pública de Palma, seguint el seu ritme habitual, organitzen tot un seguit d’activitats culturals de les quals en podran gaudir més de 2.000 alumnes de diferents centres educatius de de totes les Illes Balears.

Aquesta setmana, del 6 al 10 de febrer, es representaran dins les aules dels centres educatius obres teatrals i de dansa en petit format, com 'When dreams become stories', 'Tots iguals però diferents', 'Queixalades de verd', 'La rateta presumida', 'Els musics de Bremen'; 'Volen, volen'; tallers de música com 'Música ma(g)estro!', 'Cantant animalades II', Taller de músiques del món, Artefactes musicals, la Fada despistada, La música...és música, Cantem un conte; de ciències com Jugam amb la geometria!; rutes per Palma com Ramon Llull: Vida, obra, llegenda i llegat.

En definitiva, més d’una trentena d’activitats de les quals gaudiran diferents centres educatius d’arreu de les Illes com CC Juan de la Cierva, CEIP Labritja, CEIP S’Albufera, IES Josep Maria Llompart, CEIP Sant Jordi, CEIP Pràctiques, CP Simó Ballester, CEIP Gaspar Sabater, CEIP S’Olivera, CEIP Mestre Colom, CEIP Tramuntana, CEIP Poeta Villangómez, etc.

També hem destaquen les activitats educatives als centres adscrits a la Direcció General de Cultura i a les quals els centres educatius hi poden accedir sol·licitant-les a través de la pàgina de Viu la cultura.

Aquest dimarts 7 de febrer, tendrà lloc una visita guiada a l'Arxiu del Regne de Mallorca. En aquesta ocasió seran els alumnes de 6è de primària del CEIP Sa Marina de Llucmajor els que podran visitar dependències tan diverses com la sala d'investigadors, la sala de digitalització i restauració o una de les sales de dipòsits compactes on es conserven documents originals del segle XIII cap endavant.

Al Museu de Mallorca, el dimarts dia 7 de febrer també està prevista la visita guiada de 22 alumnes de PMAR de l’IES Sureda i Blanes.

Dimecres 8, a la Biblioteca Pública de Palma, activitat infantil amb Vola Valentina de Centiments teatre, a les 18h, a la Sala infantil i juvenil.

El divendres dia 10 de febrer, hi ha visita guiada i el taller Com es pintava a l’edat mitjana a les 10 h i 11.30 h, al Museu de Mallorca, per part de dos grups de quart de primària del CEIP Miquel Costa i Llobera de Palma, amb un total de 52 alumnes.

Dijous dia 9 de febrer, visita guiada a les 10 h i 11 h a la Biblioteca Pública de Palma Can Sales de dos grups de tercer de primària del CEIP Camilo José de Palma, amb un total de 44 alumnes.

Aquest gruix d’activitats es duran a terme al llarg de tota aquesta setmana pels diferents centres educatius que les han sol·licitat a través del programa 'Viu la cultura' seguint així l’objectiu del programa de la Direcció General de Cultura de donar a conèixer i difondre la realitat cultural que ens envolta entre tota la comunitat educativa de les nostres illes, mitjançant un programa d’activitats didàctiques i culturals, adreçades a l’ensenyament de 0 a 3, educació infantil, primària, secundària i batxillerat; així com també alumnat de cicles formatius, universitaris i del centres educatius de persones adultes (CEPAS).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.