Setmanari d'informació local - 138 anys

Font (El Pi): «Governar amb partits inestables du a situacions inestables»

7756
Jaume Font, portaveu del Grup Parlamentari d’El Pi. | Arxiu

El portaveu del Grup Parlamentari d’El Pi, Jaume Font, demanarà en el pròxim Ple a la presidenta del Govern, Francina Armengol, quina valoració fa del fet que encara no hi hagi un president o presidenta definitiu del Parlament després de la destitució de la ‘podemita’ Xelo Huertas.

Tenint en compte que els grups polítics que han de resoldre l’actual greu crisi institucional són els mateixos que donen suport al Govern, Font «vol conèixer» de quina manera està afectant aquesta situació a l’acció del govern de l’executiu autonòmic.

Font reitera que «governar amb partits inestables du a situacions inestables i que, és evident, que si hi ha inestabilitat en el Parlament per força hi ha inestabilitat en el Govern». En aquest sentit, el PI vol saber si la presidenta pensa «continuar de braços creuats esperant que els grups que li donen suport es posin d’acord sobre un nou president o presidenta del Parlament».

Responsabilitat institucional

El grup d’El Pi demanarà a la presidenta Armengol que sol·liciti «responsabilitat institucional» als grups polítics que han d’acordar quin serà el nou president de la institució perquè «difícilment els ciutadans de les Illes Balears poden confiar que un Govern solucioni els seus problemes si els grups que li donen suport no poden ni tan sols trobar un president per al Parlament». 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.