Setmanari d'informació local - 138 anys

El Bisbe dirigeix una jornada de formació social per a Càritas

7454
El Bisbe dirigeix una jornada de formació social per a Càritas. | Bisbat

Els professionals de Càritas han realitzat, aquesta setmana, una trobada de formació amb l’Administrador apostòlic, Mons. Sebastià Taltavull. Un encontre emmarcat dins la formació contínua dels tècnics de l’entitat, on Taltavull ha pogut recordar «principis importants de la Doctrina Social de l’Església» i com aquesta acompanya el treball diari amb els persones que es fa des de Càritas.

Acompanyat pel Vicari General, Mn. Antoni Vera, i el Delegat Episcopal per a l’Acció Social, Mn. Guillem Vaquer, ha pogut tenir una trobada propera amb cinquanta tècnics de Càritas i alguns companys de La Fundació Social La Sapiència. 

A la seva ponència, Mons. Taltavull ha recalcat el missatge del Papa Francesc i com l’encíclica “La joia de l’Evangeli” ens recorda el programa de Jesús i d’actuació de l’Església d’avui, tenint una especial esment pels pobres.

També ha expressat que «el Papa Francesc amb la seva acció diària és un testimoni de la Doctrina Social de l’Església» que és «la forma de veure i actuar que es dedueix de la trobada de l’evangeli amb la vida de la gent».

Doctrina social

«La Doctrina Social de l’Església ens vol obrir el cor perquè pugui veure la realitat de les persones i que actuï. La dignitat de la persona humana com a centre de tot, el bé comú, la subsidiarietat i la solidaritat són els quatre principis més forts de la DS. Unes reflexions que fan replantejar la feina com a treballadors de Càritas i el treball per la justícia que es duu a terme des de l’entitat dia a dia», ha assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.