Setmanari d'informació local - 138 anys

Balears rep el premi al millor estand de Fitur

7420

L'organització de la Fira Internacional de Turisme a Madrid (Fitur) ha distingit aquest divendres el nou estand ideat per l'Agència de Turisme de Baleare (ATB) amb el premi al millor estand en la categoria institucions i comunitats autònomes

Els seus organitzadors han lliurat un diploma a la directora general de Turisme del Govern, Pilar Carbonell, i a la consellera insular de Turisme de Formentera, Alejandra Ferrer.

A través del seu Concurs als Millors estands, es van avaluar tots els estands de la fira atenent als criteris de professionalitat, comunicació, promoció i disseny.

Des del Govern destaquen que el canvi d'imatge de l'estand muntat per l'ATB ha sabut convèncer el jurat del concurs. El nou disseny ha volgut donar un aire més fresc i mediterrani a l'estand, sense perdre de vista la funcionalitat que han de tenir aquest tipus d'espais.

Per això, ressalten, s'aposta per la construcció d'un espai singular que evoqui al visitant aspectes i vivències vinculades al caràcter mediterrani de Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.