Setmanari d'informació local - 138 anys

L'espionatge espanyol va comprar el silenci d'una amant del Rei amb 500 milions de pessetes dels fons reservats

7354

Segons publiquen alguns mitjans digitals l'espionatge espanyol (abans CESID ara CNI) va comprar el silenci d'una de les amants del rei emèrit espanyol Joan Carles I, Bárbara Rey, amb fons reservats en un compte de Luxemburg.

Segons aquestes fonts, no sempre verídiques, espies del CNI varen dipositar entre 1996 i 1997 en un banc de Luxemburg quantitats milionàries de doblers per a l'actriu Bàrbara Rey. Els pagaments responien a una operació secreta dels serveis d'informació a fi que la vedette murciana no fes públiques les relacions que, des de l'inici de la Transició, mantenia amb el rei espanyol i no difongués uns vídeos privats.

El compte secret estava a nom de la societat off shore W.K Dibiapur, amb seu a Luxemburg. Sempre segons el mateix mitjàns, els doblers transferits procedien de fons reservats del Centre Superior d'Informació de la Defensa (CESID).

Els fons reservats són partides que s'aproven als pressupostos de l'Estat per a la lluita contra el terrorisme i el crim organitzat. En ser fons opacs, les autoritats que els gestionen no estan obligades a identificar als receptors ni als beneficiaris últims.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.