Setmanari d'informació local - 138 anys

Ana Aguiló continua embolicant fil: «Derogaré la Llei de Normalització Lingüística»

7296

L'exdiputada del Partit Popular de José Ramón Bauzá i militant en procés d'expulsió del PP, no sap que més ha de fer per cridar l'atenció dels mitjans de comunicació, sense la qual sembla no poder viure.

Després d'anunciar que aspira a esdevenir presidenta d'un partit que, per ventura, abans de poder-hi optar l'haurà expulsada i que és on més enemics té, ara continua embullant fil i fent anar la fantasia.

Ana Aguiló diu que proposarà la derogació de la Llei de Normalització Lingüística «en els seus aspectes relacionats amb la lliure elecció de llengua en l'ensenyament educatiu no universitària i en les relacions dels ciutadans amb l'administració».

Aguiló es mostra partidària de recuperar el discurs que va dur al PP a obtenir els pitjors resultats de la seva història a les Balears: «En tots els nivells educatius, la llengua vehicular i d'ensenyament serà la que escullin els pares o tutors, d'entre les dues oficials de la nostra Comunitat Autònoma, amb prohibició expressa de realitzar totes les assignatures en català o en castellà», ha explicat en un comunicat.

També ha explicat que la imposició del castellà s'estendrà a les relacions entre els ciutadans i l'administració i pretén recuperar una pràctica que els tribunals ja varen rebutjar fa uns anys: «Es crearà un registre de predilecció de llengua on s'inscriguin expressant la seva opció lliure per una de les dues llengües oficials tots els ciutadans que així ho desitgin».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.