Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern es compromet amb la joventut i llança una línia d'ajudes de 100.000 euros

7286
Imatge de les entitats impulsores del nou Consell de la Joventut. | Arxiu

La Conselleria de Transparència, Cultura i Esports, a través de la Direcció general d'Esports ha anunciat una nova línia d'ajudes, dotada amb 100.000 euros, per promoure projectes innovadors, recerques i publicacions en matèria de joventut. Segons ha informat la Direcció general d'Esports, s'atorgaran ajudes de 5.000 euros als projectes aprovats, tret que la quantitat subvencionable sigui menor.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és estimular el pensament, la recerca i la innovació «en un sector on la passada legislatura no va haver-hi cap tipus d'ajudes», segons la Direcció general. Aquesta convocatòria va dirigida a associacions, federacions i fundacions sense ànim de lucre, ajuntaments, consells insulars, individus, grups informals de joves, col·legis i associacions professionals de totes les illes.

Continguts innovadors

Seran subvencionables projectes d'intervenció que incloguin metodologies i continguts innovadors, i que puguin suposar un avanç en les estratègies d'intervenció en o amb la joventut a Balears; recerques que tinguin per finalitat contribuir al coneixement de la realitat actual en matèria de joventut a les Illes, preferentment de la població d’entre 14 a 30 anys; i publicacions puntuals o periòdiques, en suport paper i / o digital, que estiguin especialitzades o tinguin com a eix principal aspectes relacionats amb la joventut, de nova creació o que s'estiguin publicant en l'àmbit temporal al que afecta aquesta convocatòria i que s'ajustin a la normativa sobre propietat intel·lectual.

També es podran subvencionar altres projectes que, malgrat no correspondre's amb cap de les definicions anteriors, es considerin d'interès pel seu caràcter innovador o rellevància. Els projectes s'han d'haver realitzat entre 2016 i fins a octubre de 2017.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.