Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern aprovarà l'avantprojecte de llei de declaració del Parc Natural d'Es Trenc

7210
La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha anunciat que el ple del Consell de Govern d'aquest divendres aprovarà l'avantprojecte de llei de declaració del Parc Natural d'Es Trenc.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha anunciat que el ple del Consell de Govern d'aquest divendres aprovarà l'avantprojecte de llei de declaració del Parc Natural d'Es Trenc-Salobrar de Campos.

Així ho ha anunciat la líder de l’executiu al costat del vicepresident del Govern, Biel Barceló, després d'una jornada de feina al costat del seu equip que ha tengut lloc a l'Escola d'Hostaleria de les Balears per planificar l'any 2017.

A més, ha avançat que en el nou període tramitaran la llei de lloguer vacacional, la d'habitatge, la d'indústria i la llei de canvi climàtic, entre altres iniciatives amb les quals continuaran en la seva línia de
feina per «recuperar drets i reduir desigualtats».

«Seguirem lluitant contra la pobresa, contra la pobresa energètica especialment; per l'habitatge digne, pel sistema sanitari universal, per l'educació, els serveis socials, i realitzarem una aposta ferma per transport públic», ha asseverat.

Cal destacar que després de l'aprovació del Parc Natural en el Consell de Govern, començarà la fase de tramitació parlamentària.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.