Setmanari d'informació local - 138 anys

Milers de persones reben els Reis d'Orient a tot Mallorca

A Palma, el centre de la ciutat ha quedat pràcticament col·lapsat per l'assistència i per unes mesures de seguretat excepcionals

7116

Milers de persones han seguit les diferents cavalcades dels Reis d'Orient arreu de Mallorca.

A Palma, el centre de la ciutat ha quedat pràcticament col·lapsat per l'assistència i per unes mesures de seguretat excepcionals.

La cavalcada, en la qual han participat més de 500 persones, ha partit a les 18:00 hores del Moll Vell i ha acabat a les 20:30 hores amb la salutació dels Reis des de la balconada del Casal Solleric, ja que l'edifici de l'Ajuntament està en obres.

Així, la cavalcada ha transitat per avinguda d'Antoni Maura, plaça de la Reina, passeig del Born, plaça Joan Carles I, calli Unió, La Rambla, carrer del Bisbe Campins, carrer de Rubén Darío, Passeig Mallorca, avinguda de Jaume III i, Casal Solleric.

S'han instal·lat 3.000 metres de tanques durant l'itinerari en els punts que s'han considerat més necessaris, i s'han repartit 4,5 tones de caramels.
La cavalcada de Palma, d'inspiració marina
Les carrosses han tengut com a temàtica comuna el mar, amb una titulada el cant de la mar que incorpora una fada marina, o una altra dedicada al submarí Nautilus de les novel·les de Jules Verne.

També hi ha hagut una nova carrossa inspirada en la llum, la carrossa de la pau i, per acabar, la carrossa que trasporta el carbó, la 'carbonera'. El director tècnic de la cavalcada és, un any més, Antoni Socies.

Els Reis han anat pujats a bord d'una carrossa víking (Melchor); romana (Gaspar) i egípcia (Baltasar), acompanyats dels seus assistents.

Com és tradicional la cavalcada ha estat precedida per una representació municipal formada per Policia Muntada, Banda Municipal de Música, Tamborers de Sala, Gegants, Capgrossos i Xeremiers de Sala.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.