Setmanari d'informació local - 138 anys

«No seáis talibanes, sólo os falta quemar libros»

6148
Performance 'Memòria d'un Canadenc'.

Segons ha informat la plataforma 'Sa Feixina que tomba' a la seva pàgina de Facebook, aquest dimecres reberen un correu electrònic «ple de faltes d'ortografia» d'un suposat antic Guàrdia Civil i signat anònimament.
El correu es va emetre en resposta a la convocatòria d'aquest pròxim diumenge dia 20 de novembre de la performance 'Memòria d'un canadenc', que tendrà lloc a les 19:00 hores a la plaça Porta de Santa Catalina de Palma.

El Guàrdia Civil jubilat afirma en el correu que Sa Feixina «no s'ha de tocar» perquè que les donacions a una dictadura feixista per a la construcció d'aquest monòlit eren una «expressió popular». Igualment, segons asseguren des de la plataforma per tombar el monument de Sa Feixina, es té constància que s'obligava a pagar a famílies republicanes.


En aquesta línia, des de 'Sa Feixina que tomba' han recalcat que enderrocar el monòlit feixista «és una qüestió democràtica, de justícia i de reparació a les víctimes». I afegeixen que precisament per missatges «covards» com aquest «tenim clar que segueix sent molt important seguir fent pedagogia contra el feixisme que desgraciadament encara habita en la societat».


Per això, «ens sobren motius per sortir al carrer aquest 20 de novembre i denunciar la impunitat feixista a l'Estat espanyol».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.