Setmanari d'informació local - 138 anys

El Parlament demanarà al Govern espanyol una tarifa plana màxima per als vols entre les illes

6106
Andreu Alcover assegura que la implantació d'aquesta tarifa seria «un acte de justícia pels ciutadans de les Balears però també pels que ens visiten».

El Parlament ha aprovat, amb l'acord de tots els grups parlamentaris, una modificació de Llei del Règim Especial de les Balears per demanar al Govern espanyol una tarifa plana de 30 euros per als vols entre les Illes.


Segons el portaveu del grup parlamentari socialista, Andreu Alcover, la implantació d'aquesta tarifa seria «un acte de justícia pels ciutadans de les Balears però també pels que ens visiten». En aquesta línia, Alcover ha demanat al PP que «pressionin al ministeri espanyol perquè aquesta iniciativa es dugui a terme».


El portaveu socialista assegura que «ara és el moment de fer-ho» perquè «igual que el ministeri espanyol subvenciona els bitllets d'AVE, també ha de finançar els vols entre illes».


Malgrat tot, Andreu Alcover, s'ha mostrat conscient «del poc pel del PP de les Balears dins el govern de Rajoy», però així i tot, espera que no sigui un problema a l'hora de pressionar i aconseguir aquesta tarifa plana.

Finalment, el grup parlamentari socialista ha recordat que ja va contemplar aquesta iniciativa. El diputat socialista al Congrés, Pere Joan Pons, «ja va registrar a l'inici de l'actual legislatura una Proposició No de Llei per instar al Govern espanyol a desenvolupar aquest preu màxim per als vols entre les Illes».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.