Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi: «Podemos no és de fiar, no han sabut ni dignificar les institucions»

6046
Imatge del Consell General d’El Pi. | El Pi

Jaume Font, president d’El Pi, ha valorat aquest dissabte la crisis institucional del Parlament «que pot acabar afectant al Govern» durant la Comissió Executiva i el posterior Consell General de Mallorca celebrats a Llucmajor. «Podemos no és de fiar, no han sabut ni dignificar les institucions», ha senyalat.

«Podem pensar distint però hem de ser capaços de donar una imatge de cohesió institucional», ha senyalat Font.

El president de la formació ha alertat que el que «de moment és una crisi institucional» no es transformi en una «crisi de Govern, tal com van els aconteixements», i insta a donar una solució ràpida, deixar-se de ‘shows’ i «parlar d’una vegada dels problemes que preocupen i afecten els ciutadans». 

El Consell General d’El Pi ha analitzat les actuacions de la formació a les diferents institucions, l’actualitat política i també ha agafat nota de les propostes fetes per elaborar futures iniciatives. Una de les quals serà fer força per treure endavant un Pla per a la Indústria, «capaç de diversificar el model productiu».

Jornada de Turisme

Posteriorment a la reunions internes del partit, la secretaria de formació d’El Pi dirigida per Rafel Ballester ha celebrat la jornada ‘Límits al Turisme?’ amb laparticipació, com a ponents, de l’hoteler Joan Massanet; el president de l’Agrupació Empresarial de Lloguers de Vehicles, Ramon Reus, el vicepresident de l’Associació d’Apartaments i Vivendes de Lloguer de Temporada de Balears, Joan Miralles i el professor titular de la UIB, del departament d’Economia de l’Empresa, Antoni Serra.

El Pi considera que els únics límits que s’han de posar al turisme són a base de regular amb criteris de qualitat aspectes tan rellevants com el lloguer turístic, el tot inclòs o la saturació dels cotxes de lloguer, «tres dels grans incompliments» d’aquest Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.