Setmanari d'informació local - 138 anys

Barceló es reuneix amb el secretari de l'OMT per tractar el «turisme sostenible»

5946
El vicepresident del Govern i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló amb el secretari general de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), Taleb Rifai.

El vicepresident del Govern i conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló, s'ha reunit aquest dimarts en la World Travel Market de Londres amb el secretari general de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), Taleb Rifai, amb motiu de la participació «activa» de les Balears a l'any Internacional del Turisme Sostenible 2017.

Barceló ha explicat a Rifai les accions fetes pel Govern «per reorientar el model turístic cap a la qualitat i la sostenibilitat», com per exemple «la implementació de l'impost de turisme sostenible».

Així, Barceló li ha detallat que aquest impost «permetrà invertir» per «compensar» l'impacte del turisme al territori, la rehabilitació d'edificis històrics i jaciments arqueològics, així com impulsar projectes de recerca científica.

Des del Govern han precisat que durant la trobada, Barceló i Rifai han intercanviat l'aplicació de mesures de turisme sostenible i les dificultats que les Illes comparteixen amb altres destinacions.

Amb la celebració de l'Any Internacional del Turisme Sostenible, expliquen des de l'Executiu que, les Nacions Unides pretén «sensibilitzar» sobre «la importància del turisme sostenible en el desenvolupament i impulsar l'ús eficient dels recursos i la protecció ambient».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.