Setmanari d'informació local - 138 anys

Mallorca Sense Sang: «La tornada dels toros a Catalunya seria un atemptat democràtic»

5248
Mallorca Sense Sang es manifesta per exigir que Balears es declari antitaurina.

Mallorca Sense Sang ha denunciat aquest dijous que «la possible tornada dels toros a Catalunya seria un atemptat democràtic». El portaveu de la campanya antitaurina, Guillermo Amengual, ha fet una crida a la ciutadania perquè s'alci contra una decisió «més propera a un país dictatorial que a un estat democràtic».


En aquesta línia, Mallorca Sense Sang assegura que es tracta d'una decisió que té uns fins «purament polítics i que atempten contra la voluntat ciutadana que ha mostrat, majoritàriament, el rebuig a les corregudes de toros».
Així, Amengual ha exigit al Govern «que compleixi amb les seves promeses i es mostri igual de contundent que ho fan els parlamentaris catalans i no els segueixin el joc a les directrius que arriben des de l'Estat espanyol».


«No permetrem que es vessi més sang a l'arena i posarem totes les traves possibles per evitar que es segueixi practicant acte que fa empegueir a la majoria dels ciutadans».


Mallorca Sense Sang ha aprofitat per recordar que a Mallorca ja són 34 els municipis que s'han declarat antitaurins i contraris a les corregudes de bous i més de 360.000 persones exigeixen al Parlament l'abolició de les corregudes i del correbou de Fornalutx.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.