Setmanari d'informació local - 138 anys

ASM: «L'única via de sortida és la sobirania política i fiscal»

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca agraeix «als partits de país, Més, PI i Esquerra», que hagin donat «suport a la Diada nacional catalana de l'Onze de Setembre» amb la seva participació.

L'ASM espera que «l'exemple d'unitat d'aquesta manifestació grandiosa es traslladi a les nostres Illes a l'hora de defensar-les davant el maltractament sistemàtic de Madrid». Un maltractament del qual l'ASM en denuncia un nou exemple «d'avui mateix»: «la negativa del Ministerio de Hacienda a pagar a les Balears els 80 milions compromesos per a carreteres».

L'ASM afirma que «com es demostra al Principat de Catalunya, la unió fa la força» i afegeix que «lamentam que determinades formacions polítiques encara confonguin la població amb la idea que l'estat espanyol és reformable, amb l'únic resultat d'allargar l'espoliació fiscal i la conseqüent mancança de serveis sanitaris, educatius, socials i mediambientals que pateix la nostra població». Finalment, l'ASM diu: «no ens cansarem de recordar que l'única via de sortida a tots aquests problemes és la sobirania política i fiscal, com es demostrarà tard o d'hora a Catalunya».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.