Setmanari d'informació local - 138 anys

Nova passa en el concurs de cadires del Palau de Congressos

La mesa de contractació ha començat a revisar aquet dimarts la documentació administrativa de les empreses que opten al concurs d'adjudicació de les butaques del Palau de Congressos de Palma: Dynamobel; Figueras; Poltrona Frau; Eurositing i Ascender.

Aquesta és la següent passa d'un procés que s'inicià l'11 de juliol amb la presentació de les ofertes per a la realització de les 2.454 butaques, valorades en 1.150.000 euros i que s'han d'instal·lar als dos grans auditoris de la infraestructura turística de Palma, finançada íntegrament amb doblers públics.

La mesa de contractació que serà l'encarregada de resoldre el concurs d'acord amb les directrius tècniques del plec de condicions, aprovat l'abril passat.   

Concurs per a les butaques i per a la gestió del Palau

Segons l'Ajuntament ha informat en un comunicat, «es compleixen els terminis fixats per la Societat Palau de Congressos de Palma», integrada a parts iguals pel Govern i l'Ajuntament de Palma, de dur en paral·lel el concurs d'adjudicació de les butaques i de licitació de la gestió de l'hotel i el palau.        

Segon concurs per a les butaques

Aquest és el segon concurs que es fa per a l'adjudicació de les butaques del Palau, després que el 14 d'abril passat, l'òrgan rector de l'esmentada societat decidís no recórrer l'acceptació per part del Tribunal Administratiu Central, amb seu a Madrid, de l'al·legació presentada per una empresa exclosa del primer concurs. Aquesta decisió implicà de fet la convocatòria d'un nou concurs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.