Setmanari d'informació local - 138 anys

Cladera: «El Ministeri d'Hisenda bloqueja l'actuació autonòmica amb l'excusa que està en funcions»

La consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, que s'ha reunit aquest dimarts amb el Ministeri d'Economia i Hisenda a Madrid, ha censurat que «el Ministeri d'Hisenda està paralitzant el treball pressupostari del Govern».

Cladera ha retret que no li hagin donat «cap solució a les qüestions» per avançar en l'elaboració dels pressupostos de Balears per 2017 després de dues hores de reunió.

Segons la consellera, «estan bloquejant l'actuació de les comunitats autònomes amb l'excusa de ser un govern en funcions, i necessitam seguir treballant per defensar els interessos dels ciutadans de les Balears».

Xifres de finançament autonòmic

En aquest sentit, Cladera considera urgent «conèixer les xifres del finançament autonòmic i les inversions que destinarà l'Estat a través dels Pressupostos Generals».

Necessitats hidràuliques

Pel que fa a les inversions de l'Estat derivades de l'Estatut d'Autonomia, el Govern planteja la realització d'infraestructures «per pal·liar les necessitats hidràuliques de les Illes».

Convocatòria  del CPFF

D'altra banda, la consellera ha lliurat a l'equip del Ministeri la sol·licitud per a la convocatòria urgent del Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.