Setmanari d'informació local - 138 anys

El Teatre Principal d'Inca inclourà una sala annexa

4864
El Teatre Principal d'Inca inclourà una sala annexa. | Arxiu

La Fundació Teatre Principal d'Inca ha acordat per majoria fer una modificació del projecte per a les instal·lacions per sol·licitar als tècnics la creació d'una sala annexa multifuncional amb una capacitat aproximada de 160 seients.

«L'objectiu és disposar d'un espai que possibiliti d'una banda fer assajos o classes i d'altra banda poder oferir espectacles de petit i mitjà format; que d'una altra manera no seria possible en el lobby», ha explicat el batle d'Inca, Virgili Moreno.

Les noves instal·lacions estaran separades de l'edifici tant física com energèticament. A més, es preveu que tingui cadires retràctils per aconseguir espai per realitzar esdeveniments.

«Tots els professionals de les Illes que s'han consultat els últims mesos ens han aconsellat aquesta modificació perquè suposarà una embranzida perquè el Teatre Principal sigui un autèntic vertebrador de la vida cultural de la ciutat», ha apuntat el tinent de batle de Cultura, Antonio Rodríguez.

Subvencions
D'altra banda, durant la reunió el batle ha informat als membres del patronat que el Govern ja ha publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) la convocatòria per a la concessió de subvencions amb el cofinançament en un 50% a càrrec al Programa Operatiu Feder des de 2014 fins a 2020 per dur a terme actuacions en matèria de protecció i conservació del patrimoni cultural.

Els projectes han de presentar-se abans del 28 de setembre per poder accedir a les ajudes. «Ja hem encomanat als tècnics que es posin a la feina per presentar el projecte modificat amb la nova sala annexa», ha subratllat Moreno.

Així, els components de la Fundació han expressat la seva confiança en què el projecte sigui ben considerat per l'òrgan decisori del procediment.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.