Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Associació Ona Mediterrània s'adhereix al manifest #OnSonLesDones

4834

La Junta Directiva de l'associació Ona Mediterrània, que promou la ràdio Ona Mediterrània, gestiona el diari digital dBalears i la ràdio municipal de Calvià, ha decidit adherir-se al manifest #OnSonLesDones.

Des del naixement de l'entitat, Ona Mediterrània ha compartit la necessitat d'obrir més espais de participació a les dones «cosa que, malgrat ho hem intentat fermament, moltes vegades no hem aconseguit» reconeix el president de l'Associació, Tomeu Martí.

L'estitat comparteix l'esperit i la lletra del manifest i es compromet a continuar treballant per donar molt més espai a les dones, perquè tal i com diu el manifest, «als qui diuen que el que cal valorar són les qualificacions, sense importar que la persona sigui home o dona, els diem que hi estem totalment d’acord. I que, a més, també pensem que és estadísticament improbable que el 80% dels millors opinadors puguin provenir d’un 49% de la població. Fins ara molts factors han contribuït a fomentar aquest desequilibri: ha arribat l’hora de treballar conjuntament per equilibrar la balança».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.