Setmanari d'informació local - 138 anys

Govern i Generalitat valenciana treballen en comú «per potenciar l'arc Mediterrani»

4744

El conseller de Treball, Comerç i Indústria del Govern, Iago Negueruela, ha visitat el conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat valenciana, Rafa Climent.

Durant la reunió s'ha acordat que, després de l'estiu, s'iniciaran reunions entre els directors generals d'ambdues conselleries per posar en comú accions i sinergies que beneficiïn a ambdues autonomies, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

«Tenim en comú la voluntat de diversificar el model productiu, d'adoptar mesures que reforcin a les indústries així com de potenciar el comerç de proximitat amb sinergies conjuntes que afavoreixi als milions de persones que viuen en ambdues comunitats», ha destacat Climent.

De la mateixa manera, ha subratllat que el Govern «és un referent a tenir en compte i posarem en comú les polítiques que estan desenvolupant els nostres governs com el Pla d'Industrialització, el Pla Energètic, el Patsecova o la Llei de Comerç Sostenible».

Per la seva banda, Iago Negueruela s'ha referit a la voluntat de treballar de manera conjunta «per potenciar l'arc Mediterrani». Referent a això, Climent ha insistit en la «necessitat de demanar al Govern espanyol que d'una vegada per sempre tengui en compte el País Valencià»

«El fet de tenir el corredor ja, o no tenir-ho encara suposa que per cada euro d'inversió hi hauria una tornada de vuit euros que ara no hi ha. I amb aquesta tornada tindríem moltes altres infraestructures que ajudarien a millorar el benestar dels ciutadans», ha ressaltat.

En definitiva, aquesta col·laboració entre les conselleries d'Economia valenciana i balear serviran per posar en valor polítiques i línies de treball que millorin el model productiu d'ambdues comunitats.

Negueruela també ha mantingut una sessió de treball amb el Consell de Cambres de comerç de la Comunitat Valenciana i ha visitat el Mercat Central de València.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.