Setmanari d'informació local - 138 anys

El Tot inclòs es consolida com una publicació de referència en relació als impactes del turisme a les Illes

4732

Aquest dimarts 26 de juliol es presenta a la Colònia de Sant Pere l'edició d'enguany de la publicació 'Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a les nostres illes'. D'aquesta manera el Tot inclòs es consolida, amb aquesta tercera edició, com una publicació crítica de referència en relació als impactes del turisme a les Illes.

El proper dimarts a les 20:00 hores tendrà lloc a la Colònia de Sant Pere (Centre de Cultura de la Colònia de Sant Pere, c/ Sant Pau, cantonada amb c/ Sant Lluc) la presentació de la nova edició de la publicació 'Tot inclòs. Danys i conseqüències del turisme a les nostres illes'. Posteriorment hi haurà una xerrada sobre el polèmic lloguer turístic, a càrrec del geògraf Macià Blàzquez.

Un grup de feina vinculat a la Coordinadora Llibertària de Mallorca i el Front Comú en defensa del Territori, ha treballat des de fa mesos en la preparació d’aquesta nova edició. Continguts, articles, autors, disseny i maquetació per aconseguir un any més l’edició d’aquesta publicació autogestionada i autofinançada de distribució gratuïta que recull tot un seguit d’articles que desvelen la part més fosca de l’economia turística que patim a les illes amb l’objectiu de donar informació rigorosa i contrastada i enfocar la realitat turística des d’una perspectiva crítica amb l’ànim de promoure el debat social.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.