Setmanari d'informació local - 138 anys

'Mallorca Sense Sang' exigeix la sanció per l'entrada de menors als toros a Alcúdia

4660

El portaveu de la campanya 'Mallorca Sense Sang', Guillermo Amengual, ha exigit a l'ajuntament d'Alcúdia que «faci complir la llei i sancioni l'entrada de menors a la correguda de toros de l'estiu passat», ja que el consistori d'aquest municipi «és l'únic que no ha sancionat aquesta greu infracció prohibida per llei a Balears».

Segons ha expressat AnimaNaturalis en un comunicat, després de les denúncies interposades per ASSAIB i 'Mallorca Sense Sang', els consistoris de Palma i Muro han sancionat l'entrada de menors a les places de toros.

Aquests han expressat que Palma «ha sancionat de manera exemplar amb 10.000 euros, mentre que l'ajuntament de Muro solament va sancionar amb 1.202 euros la mateixa infracció», ha determinat AnimaNaturalis.

D'aquesta manera, Amengual ha qualificat la decisió de no castigar l'entrada de menors de «inacceptable» i ha afegit que «l'actual alcalde d'Alcúdia és un defensor de la tortura i mort per diversió», per la qual cosa «la tauromàquia i la corrupció van agafades de la mà», ha afirmat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.