Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern i Ben Amics llancen una campanya dirigida a denunciar els delictes d'odi per orientació sexual

4574

La Consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago i el president de l'associació de les Illes Balears Ben Amics, Jan Gómez, han presentat aquest dilluns en els Jutjats de Palma una campanya per animar a denunciar els delictes d'odi per identitat i orientació sexual.

La campanya comptarà amb cartells de sensibilització amb la finalitat de visibilitzar els delictes d'odi i estimular les denúncies de la ciutadania.

En aquest sentit, Gómez ha expressat que a Palma hi ha «una gran incidència de pintades i aquestes actituds no es poden admetre» .

Respecte a les dades, Gómez ha destacat que «Balears és la quarta Comunitat Autònoma amb més denúncies per incidents relacionats amb l'orientació sexual i identitat de gènere».

Així mateix, la consellera ha exposat que no van tenir «cap dubte a sumar-se al suport» de la iniciativa de Ben Amics. I ha afegit la raó de fer la presentació en els Jutjats, ja que «aquí ha d'acabar la denúncia». Santiago ha recordat que «els ciutadans són una part activa» que «la convivència és possible» i «l'odi és totalment inadequat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.