Setmanari d'informació local - 138 anys

El president d'Aragó demana perdó a Armengol

4406

El president del Govern d'Aragó i secretari general del PSOE regional, Javier Lambán, ha demanat disculpes a la presidenta del Govern, Francina Armengol, després del seu desacord a compte de la seva proposta que Pedro Sánchez intenti formar govern si Mariano Rajoy no ho aconsegueix, i ha recalcat que es tractava d'una «broma».

«Hi ha pells i pells i la meva està més preparada per a les bromes eòliques», ha arribat a dir.

Lambán va desqualificar aquest dijous la iniciativa d'Armengol, que va considerar que responia a la tramuntana, que «altera ments», segons les seves pròpies paraules.

Una afirmació que li ha portat aquest divendres a demanar perdó a la seva homòloga, a la qual, segons ha recalcat, «en cap cas va tractar d'ofendre i molt menys de ferir a les Illes Balears i al seu Govern». «El pati no està per a bromes ni exercicis eòlics de cap naturalesa», ha comentat.

En declaracions als periodistes després de reunir-se a 'Ferraz' amb el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, el cap de l'Executiu aragonès ha volgut deixar clar que Armengol és una companya a la qual respecta «profundament», per la qual sent afecte personal i les opinions polítiques del qual «sempre» acull amb «consideració» encara que en alguns casos «discrepin».

Lambán ha defensat que a Aragó aquest tipus de bromes amb els vents de les diferents zones d'Espanya són «molt freqüents». De fet, ha comentat que aquest mateix divendres el PP aragonès ha comentat sobre ell que li havia donat «un atac combinat de sol i mestral» a propòsit de la valoració que havia fet sobre el seu primer any de gestió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.