Setmanari d'informació local - 138 anys

MÉS per Palma exigeix la dimissió de Gijón i Rodríguez

4200
La formació de MÉS per Palma ha considerat que «queda confirmada la vinculació del Partit Popular (PP) amb la trama de corrupció». | Arxiu UH/ T.Ayuga; J. Morey

Una vegada publicat el contingut de la resolució judicial sobre la trama de la Policia Local de Palma, la formació de MÉS per Palma ha considerat que «queda confirmada la vinculació del Partit Popular (PP) amb la trama de corrupció», donat que «el text dicta que el president del PP de Palma, José María Rodríguez, utilitzava als agents corruptes com a 'Policia de partit' per afavorir els interessos de poder de l’organització i els interessos econòmics de sectors afins».

Segons la formació, els fets «transcendeixen la dinàmica política i per responsabilitat política, creiem necessàries les dimissions del regidor Álvaro Gijón i del president del PP de Palma. En aquest sentit, exigim les explicacions pertinents al Partit Popular i als seus càrrecs per aquest entramat».

En aquest sentit, el grup ha volgut destacar també la vinculació de l’actual regidor de l’oposició i del PP, Álvaro Gijón, «com a assistent i partícip a les reunions que mantenia el partit amb els policies acusats i sospitosos».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.