Setmanari d'informació local - 138 anys

El Cesag gradua 105 alumnes

3880

El Centre d'Ensenyament Superior Alberta Giménez (Cesag) ha celebrat aquest divendres el tradicional acte de graduació de 105 alumnes dels graus en Educació Infantil, Educació Primària, Periodisme i Comunicació Audiovisual.


Els alumnes, de la promoció 2012-2016, han rebut les bandes de mà de la directora del centre, Julia Violero; el director general d'Universitats de la Conselleria d'Educació, Juan José Montaño; el vicerector de Títols i Tecnologia de la UIB, Xavier Varona, i el vicari episcopal d'Educació del Bisbat de Mallorca, Miquel Gual.

Després de la benvinguda de la coral del centre i el tradicional cant de la Balanguera ha estat el torn dels discursos. La directora del centre ha animat als alumnes a «seguir creixent i aprofitar tot el seu potencial per millorar aquest món».

La doctora Julia Violero s'ha referit també al drama dels refugiats. Ha criticat «la passivitat dels governs» i ha destacat que el Cesag va recollir l'últim mes dues tones de material per a la població civil de Síria.

En aquest sentit, la directora ha demanat als alumnes que siguin «justs i honrats» i fixin la seva atenció «en els més vulnerables».

A continuació, els nous graduats han rebut les beques i han llegit un compromís ètic. L'acte ha conclòs amb el cant del 'Gaudeamus igitur' i un vi d'honor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.