Setmanari d'informació local - 138 anys

Maria del Mar Bonet acompanya la Simfònica en un concert al Born

3636

L'Orquestra Simfònica de Balears interpretarà aquest divendres a les 20.00 hores al passeig del Born de Palma, el concert 'Viu la Simfònica!' que comptarà amb la col·laboració de María del Mar Bonet per celebrar, segons han explicat, «el retorn de la dignitat a l'orquestra».

Segons han recordat, durant la passada legislatura la Simfònica «va sofrir retallades considerables i pèrdua de drets laborals dels treballadors», tot plegat recollit en un acord de viabilitat que va resultar «nociu» i «va allunyar la Simfònica de la societat, impedint, per exemple, els concerts de caràcter social i educatiu».

Amb el concert, que tindrà lloc en el Born, passeig on van dur a terme diferents reivindicacions, s'apropa «la música a la societat» i se celebra ara «l'extinció d'aquest acord, conscients que la música és una eina fonamental en la transformació social».

Les obres que s'interpretaran en aquest concert seran 'Les noces de Fígaro' de W. A. Mozart; 'La força de la destinació' de G. Verdi; 'Carmen' de G. Bizet i 'Les noces' de Luis Alonso de G. Giménez. Així mateix, Maria del Mar Bonet interpretarà alguna de les seves cançons.



Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.