Setmanari d'informació local - 138 anys

Manel aquest divendres a Inca per recordar Miquel Albero

3410

El divendres, 27 de maig, Manel, el grup de música número 1 en vendes a l'estat espanyol, serà a Inca, al quarter general Luque per participar en un concert d'homenatge al professor Miquel Albero mort ara fa un any.

Un dia abans del seu concert a Inca, Manel signarà el seu darrer disc "Jo competeixo" a l'Espai Xocolat de Palma en un encontre amb fans i mitjans.

Un any i mig després de tancar davant 60.000 persones (La Mercè, 2014) la gira d’Atletes, baixin de l’escenari (2013), Manel publica el seu nou àlbum, Jo competeixo, que sortí al carrer el 8 d’abril en format físic (CD i doble vinil) i digital. A diferència dels tres anteriors, enregistrats en estricta intimitat, el quart disc del quartet barceloní significa la seva primera experiència amb un productor, el nord-americà Jake Aron, que ha col·laborat amb artistes com Grizzly Bear, tUnE-yArDs i Chairlift, entre d’altres.

Amb la seva ajuda, Guillem Gisbert, Roger Padilla, Martí Maymó i Arnau Vallvé planificaren un enregistrament en dos fases que va tenir lloc entre novembre i desembre passats: la primera a Dreamland, un estudi instal·lat a una antiga esglèsia prop de Woodstock; la segona a Dr. Wu’s, l’estudi d’en Jake situat a Brooklyn (Nova York). El resultat són onze cançons que, masteritzades a Sterling Sound per en Chris Gehringer (Rihanna, Drake, Nas, Wu-Tang Clan), redefineixen el seu so amb matisos electrònics.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.