Setmanari d'informació local - 138 anys

Binissalem multarà qui tiri llosques al carrer

3382

L'Ajuntament de Binissalem posa en marxa aquesta setmana dues campanyes de sensibilització amb l'objectiu de conscienciar als veïns del municipi sobre la importància de la retirada dels excrements de les seves mascotes dels carrers i parcs públics i la responsabilitat de no llençar les llosques a la via pública.

Cuidar la imatge del nostre municipi és feina de tots els qui hi vivim. Tothom pot contribuir a fer de Binissalem un poble més net i respectuós", declara el Batle Jeroni Salom.

Amb la finalitat de donar a conèixer la normativa vigent, es repartiran un total de 100 pòsters pels diferents comerços i bars i restaurants de Binissalem, adhesius i un díptic casa per casa amb la mateixa informació. A més, es distribuiran uns 1500 cendrers, tant des del mateix Ajuntament com des d'aquells bars que vulguin adherir-se a la iniciativa.

El contingut del diferent material recorda l'obligatorietat del xip en el cas dels cans i algunes dates sorprenents com la que el filtre del cigarret tarda 50 anys a descompondre's. El no compliment de la normativa està castigat amb una multa de 300 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.